aankleding koffiecorner

Styling Koffiecorner

styling koffiecorner

De vraag

Park Strijp Beheer 2012 – Op de 4e verdieping van het Videolab van Strijp-S in Eindhoven moest een koffiecorner gerealiseerd worden die een meer huiselijke uitstraling mocht hebben. Hier kunnen ondernemers en bezoekers van Office-S elkaar ontmoeten.

Kernwoorden voor de sfeer:

gezellig, huiselijk, ontmoeten, ontspannen, representatief

 

 

Stappenplan

  • Inventarisatie van de wensen en de situatie (foto’s)
  • Plattegrond maken                                                                                          
  • Brainstorm, ideeënlijst  doorontwikkelen  tot concept
  • Voorstel met moodboard en plattegrond ingevuld                                   
  • Kostenraming en planning
  • Realisatie (begeleiding)
  • Eindstyling 

Vertaling

Net als de huisstijl van Strijp-S is er voor een zwarte basis gekozen. Het zorgt voor een meer intieme sfeer maar blijft toch professioneel, past bij koffie en wordt ook minder snel vies. Strijp-S is een industriële omgeving en vanuit de koffiecorner heb je uitzicht over Strijp. Er is dan ook een klein lunchbarretje neergezet waarop men van dit uitzicht kan genieten. Er was de wens geuit om een bank neer te zettten. Dit is dan ook het centrale punt. De aankleding, de styling, bestaat uit zwarte witte accesoires. Zij zorgen voor de huiselijke sfeer en de glimlach. 

 

Eyecatchers

De koffiecorner staat tussen reeds aanwezige muurtjes ingeklemd. Je kijkt hierop als je van de liften naar de kantoren loopt. Er is gekozen om één van die muren aan te kleden met fotolijsten. De lijsten zijn gevuld met zwartwitte foto’s die gerelateerd zijn aan Strijp-S, Eindhoven, Koffie, Mens en Creativiteit.

Boven de bank hangen lijstjes waarin zwart witte objecten zijn bevestigd. Hier wordt gespeeld met grafische prints, gezellige teksten, zwarte en witte koffielepeltjes en overige keukenobjecten die op een verrassende manier gebruikt zijn. 

 

 

Project Pictures

Ook trots zijn op uw interieur?