S2M Strijp-S

De Uitdaging

Seats 2 Meet – Eindhoven – 2010

Seats 2 Meet is een vergaderingsconcept waarbij men een ruimte kan huren per stoel. In de Apparatenfabriek op Strijp-S op de 1e verdieping zit S2M Eindhoven. Deze complete verdieping was helemaal kaal en de heren van S2M Eindhoven vroegen hulp voor de inrichting.  Door de omvang van het project heeft Idea Concept Design hulp ingeroepen van verschillende creatieve ondernemers van Little Mountain (huidig Founded by All) Voor S2M EHV is een compleet inrichtingsconcept bedacht. 

Inrichtingsconcept

 

Seats 2 Meet is een plek voor de zelfstandige professionals en nieuwe werkers. Deze nieuwe werknomaden trekken naar plekken waar ze ruimte, inspiratie, netwerkopties en een prettige atmosfeer kunnen vinden. Om deze beleving neer te zetten is gebruik gemaakt van verschillende beeldelementen.  Als uitgansgpunt is er de metroplan met al zijn lijnen en verbindingen. Dit lijnenspel wordt direct doorgezet in het complete interieur van Seats 2 Meet Eindhoven. 

 

Seats 2 Meet Strijp-S beste

“Buiten de deur werkplek van NL!”

Buiten-de-deur-werk-pareltje

Intermediair en de gebruikers bestempelen Seats 2 Meet Strijp-S in Eindhoven als de allerbeste flexplek

lees het artikel hier

1

Lijnenspel

op de vloer ligt een lijn die de bezoekers naar de verschillende bestemmingen brengt. 

Beleving

Per aftakking, krijgt de lijn een andere betekenis. Dus in elke ruimte wordt het lijnenspel op een andere manier vertaald. 

d

Details

Het lijnenspel wordt soms ook driedimensionaal. Bij de ruimte Cirkel wordt het een snoer waaraan een ideeënlampje hangt. Bij de ruimte koers wordt het de skyline van Eindhoven die verstopt zit in de lamp boven de tafel. 

 

Project Pictures

In 2013 is S2M Strijp-S uitgeroepen door beste buiten de deur werkplek van NL!!!