VISIE  – BELEVING 

Bij ieder project is ‘Beleving’ altijd het uitgangspunt. Het verhaal dat de opdrachtgever wil vertellen, het doel dat hij wil bereiken en het gevoel dat hij wil meegeven aan de gebruikers. Of dit nu een product of interieur is.  Zo probeert Idea Concept Design bij iedere opdracht de kern te ontdekken van de wensen van de opdrachtgever. Vaak zijn er op de achtergrond nog veel meer verhalen die men wil overbrengen.

Idea Concept Design ziet het als een uitdaging om alles samen te brengen, zodat alle puntjes met elkaar worden verbonden tot een inspirerend concept. Het concept is  een boeiend verhaal, een kapstok waaraan de vormgeving en beeldtaal kan worden opgehangen, maar ook waar functionaliteit en identiteit een belangrijke rol spelen.

Als het gaat om interieurs , onderscheidt Idea Concept Design zich van andere bureaus, omdat ze veel verder gaat dan project inrichting en styling. Zoals gezegd, het gaat om de beleving, het verhaal.

Vervolgens kan Idea Concept Design het concept vertalen naar de uiteindelijke vormgeving, het design. Dit kan uitgewerkt worden in modellen en ruimtelijke installaties. Tevens biedt Idea Concept Design de service aan om de realisatie te organiseren en begeleiden.

 

No Guts, No Glory